|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Şiirler Aşk Şiirleri, Sevgi Şiileri,Anneler Günü icin Şiirler,Öğretmenler Günü icin Şiirler V.s. Hepsi Bu Bölümdedir |
Bilmem hissettin mi? | Bilmem hissettin mi em Şiirler, Aşk & Sevgi; "Bir sızı var içimdeUzun bir süredir bu böyle Tarif edeyim istedim SanaHissedemeyeceğini Bile Bile" Önce ellerini soğuk suyla yıka Aynaya ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
"Bir sızı var içimdeUzun bir süredir bu böyle Tarif edeyim istedim SanaHissedemeyeceğini Bile Bile" Önce ellerini soğuk suyla yıka Aynaya baka baka Yokluğumu anlaya anlaya! Buz gibi oldu değil mi? Üşüdü mü için de Ellerin gibi? Benim senden gittiğimi Anlayabildi mi yüreğinbenim gibi? Üşüdüyse ellerin tamam Şimdi bir bardak sıcak çay alCehennem gibi Onu iki elinle tut ısınacak gibi Peki şimdi nasıl? Yandı mı elin? Benim de işte öyle sızlıyor içim Her saniye böyle bir acıyla yanıyor Kalbim Belki yine anlamadınİstersen bir daha dene Istersen Bir DahaBunu Hissetmiyorsan eğer Bil ki!Kalbin Yoktur üzülme "Bir gidişin son vedası tadındaSıcak bir buse yolluyorum sana" Bilmem hissettin mi? Konu Lider tarafından (12-11-2011 Saat 19:18 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bilmem, hissettin, mi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |