|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Şiirler Aşk Şiirleri, Sevgi Şiileri,Anneler Günü icin Şiirler,Öğretmenler Günü icin Şiirler V.s. Hepsi Bu Bölümdedir |
kayboldum... | kayboldum. em Şiirler, Aşk & Sevgi; çiğneyip geçerek yokluğun bütün çöllerini sıyrıldım sensiz gecelerin hainliğinden hicretteydi kaçışlarım kayboldum korktum irkildim hira karanlığıydı gözlerin bildiğin o fukaralıktan ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
çiğneyip geçerek yokluğun bütün çöllerini
sıyrıldım sensiz gecelerin hainliğinden ![]() ![]() hicretteydi kaçışlarım kayboldum korktum irkildim hira karanlığıydı gözlerin bildiğin o fukaralıktan öte ![]() bir şey de yoktu üzerimde okuyup aşkın vahyini inzivaya çekildim gözlerinde güvercinleri öpen bir yalnızlık mıydı benimki örümcek ağındaki çaresizlik mi ![]() bir dost sıcaklığı ararken ellerim eşkıyaları sardı etrafımı sensizlik çöllerinin ![]() ![]() taşa tutulurken ben ücrasında Taif’imsi bir hasretin kimbilir şimdi hangi çölün süngüsünde ![]() ![]() ve hangi serabın gölgesindesin ![]() savurup bir avuç kumu kabuslarımın üzerine ![]() ![]() savuşup gidebilsem kavgalarımın arasından adını bilmeyen şehirlere ![]() ![]() medinesi olsan yorgun ömrümün ![]() ![]() bir mutluluk asrı bahşetsen bana bütün hüzün yıllarımı unutturan ![]() ![]() karanlığın kuşattığı kandilim olsan celladı olsan yahut gözlerine mil çekilesi gecelerimin ![]() işte o zaman ben haykırırım sensiz de olsam bu yerde ![]() ![]() senin türkünü söylerim hep ![]() ![]() adını bilmeyen bütün şehirlerde sıyrıldım sensiz gecelerin hainliğinden![]() ![]() hicretteydi kaçışlarım kayboldum korktum irkildim hira karanlığıydı gözlerin bildiğin o fukaralıktan öte ![]() bir şey de yoktu üzerimde okuyup aşkın vahyini inzivaya çekildim gözlerinde güvercinleri öpen bir yalnızlık mıydı benimki örümcek ağındaki çaresizlik mi ![]() bir dost sıcaklığı ararken ellerim eşkıyaları sardı etrafımı sensizlik çöllerinin ![]() ![]() taşa tutulurken ben ücrasında Taif’imsi bir hasretin kimbilir şimdi hangi çölün süngüsünde ![]() ![]() ve hangi serabın gölgesindesin ![]() savurup bir avuç kumu kabuslarımın üzerine ![]() ![]() savuşup gidebilsem kavgalarımın arasından adını bilmeyen şehirlere ![]() ![]() medinesi olsan yorgun ömrümün ![]() ![]() bir mutluluk asrı bahşetsen bana bütün hüzün yıllarımı unutturan ![]() ![]() karanlığın kuşattığı kandilim olsan celladı olsan yahut gözlerine mil çekilesi gecelerimin ![]() işte o zaman ben haykırırım sensiz de olsam bu yerde ![]() ![]() senin türkünü söylerim hep ![]() ![]() adını bilmeyen bütün şehirlerde ![]() |
||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| kayboldum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |