Go Back   Birtanem Forumu » Aşk & Sevgi » Şiirler

Şiirler Aşk Şiirleri, Sevgi Şiileri,Anneler Günü icin Şiirler,Öğretmenler Günü icin Şiirler V.s. Hepsi Bu Bölümdedir

Sevgililer günün kutlu olsun.. | Sevgililer günün kutlu olsun

Sevgililer günün kutlu olsun.. | Sevgililer günün kutlu olsun em Şiirler, Aşk & Sevgi; Yaprakları, dalları, gövdesi… Köklerine kadar parçalanmış, kendinden eksilen yanlarına ağlayan bir ağaç çaresizliği benimki. Ne rüzgar, ne yağmur, ne güneş… ...

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02-12-2012, 22:38   #1
Özel üye
zeynepp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 2
Rep Puanı : 10
Kıdemi : zeynepp is on a distinguished road
Standart Sevgililer günün kutlu olsun..

Yaprakları, dalları, gövdesi…
Köklerine kadar parçalanmış, kendinden eksilen yanlarına ağlayan bir ağaç çaresizliği benimki.
Ne rüzgar, ne yağmur, ne güneş…
Hiçbir şey umurumda değil…

... Yanında olmayı çok isterdim.
Elini tutup gözlerine bakmayı, düşündüklerimi ezberlemiş gibi hiç takılmadan bir bir sana anlatmayı, aşkı, yalnızlığı…
Sen olmadan nasıl güçsüz olduğumu, nefes almaya bile üşendiğimi söylemek isterdim.
Ne bileyim; bir hediye alıp sana, beğenip beğenmeyeceğin endişesini taşımaya bile öyle muhtacım ki...
Biliyorum, bu ilk ve son sevgililer günümüz olmayacak birbirimizden uzak. Daha kötülerine de şahit olacağız, daha büyük yalnızlıklarımız ve birbirimize daha çok ihtiyacımızın olduğu zamanları da yaşamaya mecburuz.
Alışmak yerine dallanıp budaklanacak birbirimizden koptuğumuz yerde kalan acılarımız, daha çok özleyeceğiz zamanla.
Sana da çok yazık olacak, bana da…

“Ahh, kirpiklerinde gözümü bile kırpmadan ruhumu astığım
Bakışların geliyor aklıma,
Gözlerin,
Ellerin,
Saçların…”

Tahmin et desem sana nasıl biriktiğimi, aklın durur!
Sorsan bana “nasıl”, yemin ederim anlatılacak gibi değil. Hiçbir alfabenin hiçbir harfi yan yana gelip bir kelime oluşturmaya cesaret edemiyor.
Tarifi yok bu yalnızlığın, tutman lazım yangılarımı…

Keşke diyorum zaman zaman, keşke...
Bu kadar büyük hayaller kurmasa mıydık acaba, ardı ardına? Altından kalkamadığımız acılarımız üzerimize yıkılan büyük hayallerin ezikliği mi yoksa?
Kırılan hayaller mi batıyor göğsümüze,
Bu yüzden mi avuçlarımız yara, yüreğimiz “yar” içinde…

Yanında ol(a)madığım için üzgünüm, özür dilerim…
Ne kadar üzgün olduğun benim için hiç önemli değil, bundan fazla yıkılmış olamazsın eminim. Çünkü bir sonu yok bu acizliğin, bir hududu yok yalnızlığımın.
Sınır ötesi seviyorum seni, unutmak istediğim bir yüzyılın yaşamak zorunda olduğum bir takvim yaprağını öperek seviyorum seni.
Penceremden günün batışını izleyerek tutacağım yangın yeri avuçlarından,
Ve öylece senden uzak bir yerde hiç haberin olmadan öpeceğim kan gülleri kokusuyla kızıl dudaklarını…
Sevgililer günün kutlu olsun sevgili/m…
zeynepp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamlar

Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
gunun, kutlu, olsun, sevgililer

« Ruhum | Birtanem.! »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil