|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Şiirler Aşk Şiirleri, Sevgi Şiileri,Anneler Günü icin Şiirler,Öğretmenler Günü icin Şiirler V.s. Hepsi Bu Bölümdedir |
Karma ŞiirLer...........:):) | Karma ŞiirLer.-)-) em Şiirler, Aşk & Sevgi; C A N I M S I N... Canımda can canımda canansın Gözümdeki ışıltı yüreğimdeki SEVDAMSIN Solmayacak çiçeğim bitmeyecek AŞKIMSIN ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() ![]() |
C A N I M S I N...
Canımda can canımda canansın Gözümdeki ışıltı yüreğimdeki SEVDAMSIN Solmayacak çiçeğim bitmeyecek AŞKIMSIN Birtanem cünkü sen benim CANIMSIN Uzaklardaki sızımda olsan Dudaklardaki sözümde olsan Gözümdem dökmediğim yaşımda olsan Sen BENİMSİN sen CANIMSIN Tutamadığım ışıkta olsan Uzağimdaki yakında olsan Baharımda kışımda olsan Sen benim CANIMSIN Sen varya Sen YÜREĞİMDE BİR CANSIN... Seni Seviyorum NEDEN Mİ? ... Şafağın her söküşünde Saçlarından hayata asılmamın tek nedeni sen varsın Unutma! ...sana tutku halinde bağlanmam için Milyonlarca sebebim var.... Şu çirkef dünyada tek parıltı sensin Ünlü bir heykeltıraşın spatulasından çıkmış gibi Fakat...sönük bir parıltı değil.. Güneşin tüm ışıklarını silik bırakan bir parıltı Şu kuru ayazda içimi yakan bir volkan gibisin Cayır cayır esiyorsun Yüreğime işleyerek.. Sonrada çekip gidiyorsun Ne zaman yaktığını ne zaman geldiğini fark etmeden... Seni Seviyorum NEDEN Mİ? ... Saçlarını gözlerini....seni düşünmekten başka bir şey gelmiyor içimden.. İnan öyle tabi bir duygu ki... Yüreğimin kuyularında Sanki dünyaya gözümü açtığımdan buyana var.. Biliyorum bu duygu ortaya çıkmak için seni bekliyordu... Olmadığın bir anı çektiğim nefesi önemseyemiyorum... Sensiz...bu yalan çorak alemde olmaktansa BİTİŞİMİN...soğukluğuna Asılmayı ASLA! ...saçlarından hayata asılmamaktansa Şu iğrenç çirkef dünyaya sırtımı dönmeyi Akıl bilirim... Seni Seviyorum NEDEN Mİ? ... Kulağımda ne zaman bir aşk şarkısı işitsem Melodilerde sen akıyorsun Ne zaman nostalji bir aşk şiiri okusam Damlayan mısraları hep ama hep.. Saçlarını gözlerini getiriyor bana.. Bilmelisin...her an yanımdasın Seni hissetmem görmem için bir an düşünmem yeterli.. Zannedersem ilk defa bir kızın kokusu yüreğimde fırtınalar estiriyor.. Kendi kendime ferhatın aslıya aşkındaki gibi O damı..bu tatlı ten kokusuyla avare olmuştu diyorum... Seni Seviyorum NEDEN Mİ? ... Gözlerinde ki milyonlarca parıltı Karanlığın zulm yanını darmadağın edip geçiyor Seni süzerken, kendimi güneşi yukarılardan seyrediyor gibi hissediyorum... Ruhum sana ait Hiçe sayıp kaldırıp bir kenara atabilirsin Yüreğinin içine de alabilirsin ALLAHIM! ... Bebişimin yüreğinin en derin kuyusunda olmak istiyorum... Seni Seviyorum NEDEN Mİ? .... Belli sen busun Fakat sen beni Ben olduğum...öyle yada böyle olduğum için seviyor musun... Söyle bunu kim bilir Saçlarını okşamayı Saçlarımı okşamanı Boynuma atılışlarını..buselerini Tenini koklamayı Sarılıp sarılıp kopmalarını Seni seviyorum Bir yıldız gibi gözlerimin önünden kayıp giderken Sahte dünyada cennette gibiyim Sadece bir vakit elimde tutuyorum o cenneti Bilmem bir müddet sonra ne olacak Kim bilir rezil edip kopup uçup gitmiş olacak Seni SEVİYORUM NEDEN Mİ? ... Bir çok kız için ısmarlama şiirler yazmıştım Bu bana hep ters gelmişti.. Fakat şu an Senin için binlerce dize yazsam az geliyor... İçimde hep bir ülkü var Bilmem...kim bilir bu şiiri yanından hiç ayırmazsın Yada beraberinde kan kırmızısı bir gül goncasını.. ALLAH tüm güzellikleri yaratırken Eminim seni en nadidesi olarak yaratmış Kır çiçeklerinden güzel Gülden narin Menekşeden şeker Kardelenden daha güzel kokulu Seni Seviyorum NEDEN Mİ? .. Eşsiz haline huriler gıpta ediyor Sahte alemde ise Beşeriler arasında.. Zannedersem...bir ben...yada bir iki şanslı.. Bu güzelliği algılayabiliyor.. Ömür bitene kadar Mahvolana kadar Yanında kollarında saçlarında asılı kalsam Bunu hissediyorum bu bir işkence olur En çok yüreğinde senle olamadığım için Seni Seviyorum Neden mi? ... Hayal mayal olsa dahi Düşüncelerimde aklımda seviliyorum fikri bile Senin gibi eşsiz bir varlık tarafından beğenilmek sevilmek Bu budalayı ömrü boyunca mutlu edebilecek kadar, Muhteşem, eşsiz, güzel ve bir o kadarda ASİL... Tatlım bebişim seni anlatmaya bak mısralar bile yetmiyor.. Düşünüyorum şu yalnızlığımı gün ışığına atmadığım odamda Acaba kaç insan seni sana dünyaya anlatmak için Milyonlarca dizeler yazdı.... Seni Seviyorum NEDEN Mİ? ... Bir tebessüm ay ışığında, tek aydınlığım Bana her şeyi ama her şeyi bir kenara attırıyor Gülüşünde, gözlerinde, takılıp kalıyorum Sadece izleyip tadını çıkartma duygusu alevlendiriyor.. Ah! ..bebeğim..seni seviyorum Bak her şey yetersiz Bu kadar nedenin ardına bile Seni ne çok sevdiğimi Ne çok saçlarında asılı kalmayı Kollarında uyumayı Sana dokunmayı... Gözlerinde tutuklu kalmayı anlatamadım... SADECE HAYAL ET GüLüm Bir sabah baktığında pencerenden Yeni doğan güneşle hayal kurarken Belkide hasretine hasret eklerken Bakmışsın ansızın oralardayım Ümitsizliğe düşüp ağladığında Gülücükler gönlünde kor olduğunda Belki bugün, belki yarın, belki daha da yakın Bakmışsın ansızın oralardayım Yalnızlık tek dostun olup bunaldığında Korkup da karanlıktan, ışığı yaktığında Düşünceler bir tanem seni aştığında Bakmışsın ansızın oralardayım Sıkılıpta insanlardan kaçtığında Kendine sığınacak dost aradığında Mutluluğu arayıp da bulamadığında Bakmışsın ansızın oralardayım Kavga edipte babanla kızdığında En yakın arkadaşına bağırdığında Gurbet beynini tırmaladığında Bakmışsın ansızın oralardayım Sakın unutma güzelim bu sözlerimi Fazla değil azda olsa hatırla beni Sende seviyorsan birtanem beni, Sadece hayal et, ben oralardayım... Daha az seviyorum seni Giderek daha az Unutur gibi seviyorum Azala azala Aramızdaki uzaklığın karanlığında Geceler kısalıp,gündüzler uzuyor böyle olunca Daha az seviyorum seni Kendini iyileştiren bir yara gibi Daha az Ve zamanla Sen geceyi tutuyorsun,ben nöbetini Uzak dağ kışlalarında Görmüyoruz birbirimizi Usul usul sis iniyor Kopmuş yollara Işığı hafif,uykusu ağır koğuşlarda üzerini örtüyorum senin Bir çığ gibi büyüyorsun rüyalarımda Sevgilim sevgilim Yıldızları daha büyüktür bazı gecelerin Nöbet kadar yalnızken öğreneceksin bunu da Artık daha az seviyorum seni Unutur gibi,ölür gibi daha az Yeniden ödetiyorum kendime Onca aşkın öğretemediğini Kolay değil Yalnızca sevgilimi değil,evladımı da kaybettim ben Kaç acı birden imtihan etti beni Tek bir gece vardır insanın hayatında Ömür boyu sürer nöbeti Bu da öyleydi,İyi ol,sağ ol,uzak ol AMA BİR DAHA GÖRME BENİ! | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
|
|
#2 | ||
![]() ![]() |
D U A L A R I M S I N
..... Nereden geldin.? Bir yıldız gibi düştün dünyama. Her nereden geldiysen Hoş geldi yüreğin yüreğime Kapıyı çalmadan girdin içeriye Hiç sormadan buldun yerini Hiç uğraşmadan tuttun nabzımı Hiç ağlatmadan güldürdün yüzümü. Gönüle yar diye kazıdın ismini... Daha ben seni, Hiç tanımadan, hiç bilmeden Nereden geldiğini anlayamadan Ne yaşadığımı çözemeden Sen her şeyinle, seni koydun İçime, en derinime. Hoş geldin dünyama... Yaz sıcağında Tüm susamışlığım da Yağan yağmurları getirdin bana, Ferahlıkla, toprak kokularını da. Kocaman dünyanı, yüreğini Sözlerini, gülüşlerini koydun içime... Yaşamıma umut oldun Yüreğe binbir renk ekledin Ev sahibi gibi açtın kapıyı, Girdin içime... Önce hissettim seni Bütün özümde özünü Nereden geldin.? Aslında biliyorum Öbür yarımsın, aradığım Rüyalarımda yaşadığım S e v d a m s ı n ... İyi ki geldin Hoş geldi, yüreğime yüreğin İyi ki varsın C a n ı m s ı n , __________C a n s ı n , __________________C a n d a s ı n , ____________________________D u a l a r ı m s ı n ![]() İnsan her şeyi elinde tutamaz hiç bir zaman Ne gücünü ne güçsüzlüğünü ne de yüreğini Ve açtım derken kollarını bir haç olur gölgesi Ve sarıldım derken mutluluğuna parçalar o şeyi Hayatı garip ve acı dolu bir ayrılıktır her an Mutlu aşk yoktur Hayatı bu, silahsız askerlere benzer Bir başka kader için giyinip kuşanan Ne yarar var onlara sabah erken kalkmaktan Onlar ki akşamları aylak kararsız insan Söyle bunları hayatım ve bunca gözyaşı yeter Mutlu aşk yoktur Güzel aşkım tatlı aşkım kanayan yaram benim İçimde taşırım seni yaralı bir kuş gibi Ve onlar bilmeden izler geçiyorken bizleri Ardımdan tekrarlayıp ördüğüm sözcükleri Ve hemen can verdiler iri gözlerin için Mutlu aşk yoktur Vakit çok geç artık hayatı öğrenmeye Yüreklerimiz birlikte ağlasın sabaha dek En küçük şarkı için nice mutsuzluk gerek Bir ürperişi nice pişmanlıkla ödemek Nice hıçkırık gerek bir gitar ezgisine Mutlu aşk yoktur Bir tek aşk yoktur acıya garketmesin Bir tek aşk yoktur kalpte açmasın yara Bir tek aşk yoktur iz bırakmasın insanda Ve senden daha fazla değil vatan aşkı da Bir tek aşk yok yaşayan gözyaşı dökmeksizin Mutlu aşk yoktur ama Böyledir ikimizin aşkı da... ![]() İnADıNa lanet olsun sevdim bir defa, çok seviyorum ama affetmem/inadına, çok kırdın beni dönme asla, ölüyorum sensizlikten ama özlemiyorum/inadına... durup durup ağlıyorum, yürek sancını dindiremiyorum, yangınım göklere varıyor, isyanım sana,gelsen de istemiyorum/inadına... nasılda severdim nasılda, özlemim beni aşardı da, sana gelmedi mi yoksa, yaktın beni affetmem/inadına... sende haramsın bana, içki gibi,kumar gibi, ne yaptım bilmiyorum sana, ağlasan da sevmiyorum/inadına... nefretimi haykıracağım sokaklarda, delice sevsem de/inadına, her yerde sevgimi anlatsam da, sevmiyorum diyeceğim/inadına... gözlerimde yaşı görsen de, beni sevdiğini söylesen de, sende benim gibi kendini kaybetsen de, teoride affedeceğim seni/inadına.... inat uğruna inadınaaa..... UMDUGUN DAGLARA KARLAR MI YAGDI ? İÇİND€ BUKADAR ÖFK€ Mİ VARDI ? B€N D€Mİ$TİM D€M€Yİ €ZB€RL€DİM GİTM€Yİ İNSAN S€VDİGİN€ BÖYLE YAPAR MI ? ![]() Sen Ve Ben Masalı Sen bir çiçek olsaydın sevda çöllerinde ömrümce yaş dökerdim kurumayasın diye seni yalnız güneşin aklığı güllerin sıcaklığı ile beslerdim ve mehtabın büyüsü ile süslerdim yapraklarını her sabah kızıllığında yeniden koklamak için sen bir defter olsaydın, ben kalem olurdum seni yazardım gece gündüz şiirlere, romanlara, dağlara, bulutlara, rüzgarlara elimin ulaştığı, gözümün gördüğü heryere seni yazardım dilime destan, yüreğime mühür kazardım bir ömür seninle yaşamak, seninle yaşlanmak için sen bir ceren olsaydın avcıların önünde sevgimi siper ederdim vurulmayasın diye yaralarını rüzgarın diliyle okşar güllerin eliyle sarardım ve seni dağların moruyla gizler pınarların diliyle seslerdim kem gözlerden, katı yüreklerden korumak için sen bir çoban olsaydın sürüler peşinde kalbimde taşırdım hep yorulmayasın diye ve kavalını rüzgarın nefesi ile üfler çağlayanların sesiyle dinlerdim her gece ayışığında duygularını okşamak için sen bir kardelen olsaydın dağların eteğinde ben yaprak olurdum rüzgarda titreyen dört bir yana kokular saçar dururdum her dem aşkın ile sarhoş olmak için sen bir dal olsaydın, ben toprak olurdum sen bir göl olsaydın, ben ırmak olurdum kalbine akardım gece gündüz senden uzak kaldığımda ağlar dururdum sen güneş olsaydın, ben dünya olurdum dönerdim ekseninde durmadan her sabah, her akşam yeniden buluşmak için ve saçlarını gökyüzünün mavisi ile yıkardım her dem güzelliğinden sarhoş olmak için | ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]() ![]() |
![]() Oturup Seni Düşündüm Yıldızlar öperken gökyüzünü mavi bir gecenin atlasında oturup seni düşündüm ılık bir gözyaşı damlasında sesler geldi uzak denizlerden gemiler kalktı sıra sıra bir martı havalandı üzerimden bin özlem döküldü sulara hasret yüreğime bulandı yüreğim sevdalara bir demet bulut oldu gözlerim dağıldı uzaklara seni şiirlerde aradım kitaplarda türkülerde şarkılarda aradım ıssız bir gecenin oylumunda oturup seni kanadım... ![]() Umutlarım Sende Saklı Mutluluk ağacımda sevinç çiçeğimdin bir zamanlar bir zamanlar bütün dudaklarda şiir bütün yüreklerde sevgi gülüydün bak çiçek, çiçek dağlar yine yudum, yudum sevda bahar, bahar umut oysa bir yaralı kekliğim şimdi ben hep uzakları arar uçurumlar büyütür gözlerim durmadan ey benim bahçemdeki sevinç gönlümdeki hasret gözlerime yağmur diye düşürdüğüm acılarıma tipi, saçlarıma kar yağmadan gel gel, kırılmadan dudağımdaki son menenekşe gel ki yüreğine sığınayım umutlarım sende saklı ey uçurum çiçeğim ay beyazım gülbeyazım gel ay koksun mutluluk yine dağlarda gel dal kurumadan solmadan yaprağım gönül haneme konuk ol gel Gün/eş/im Ol.... Eş/im Ol.. kurusun gözlerimin pınarı artık bil ki ben sensiz yaşayamam güvercinim, turnakuşum, gülgüzelim bu yürek sensiz yaralı bu can sensiz ölü bu ses sensiz bir ah! herkes duydu bu feryadı bir sen duymadın yollarda sonbahar rüzgarları esiyor artık şimdi sana gelecek ne el, ne ayak, ne de göz kaldı şimdi seni anlatacak ne şarkı, ne şiir, ne de söz kaldı ömür yorgun gönül suskun sustuğum rüzgara sesimi, baktığım uzaklara gözlerimi taşımaktan yorgunum... milyon kere çoğaltıp hüzünleri sorma, ellerim niye yanar sorma, gözlerim niye arar tek mümkünüm sensin üşüyorum, umudunu bana ödünç ver umutlarım sende saklı gel/ Gün/eş/im Ol.... kurusun gözlerimin pınarı... ![]() Bu Hasret Sen misin? Güz düşünce düşlere gözlerin gözlerime düşünce biraz çağla getir avuçlarında biraz gök ve yıldız en güzel çiçekler açınca gülüşün de bana gün gözlüm de bana güvercin gülüşlüm yanağına gül düşürdüğüm de bana bu yaşam, bu çile, bu kahır, bu hasret ne ki kirli, kahpe, rezil yaşamlara bedel karanlğı çiçeklendirir mi umut ? yağmur yağdırır mı bulutlar ? de bana uyanınca sabahları kanadı kırık bir kuş gibi kim uçar dağlara dağlara bıkılmış bir acının gölgelerinde bir avuç mavi getir meneviş rengi bir uyku en kızılkorunda gecelerin güneş tomurcuklu düş dökerken yastıklara bir kız sen ki, şiir yüreklimsin benim defne dalım, gül edalımsım unutma seni sevdiğimi bilki aklım dağlardadır her gece gözüm yollarda, gönlüm sende bakıp bakıp gökyüzüne bir haber beklerim kuş kanatlarında bilirim güz düşmüş yolları beklemek zor meri kekliğim bahardalım, kınalım, sevdalım yollarına gözlerimi ektiğim gözlerini ırmaklara vurma savurma saçlarını rüzgarlara uzak değil sesin ellerin uzak değil gökleri yumruklayan ellerin bu sonsuz bekleyiş sen misin? bu nar çiçeği, bu kardelen, bu güntomurcuğu bu suskun çığlık, bu açan gül, bu derin çukur iki damla gözyaşı, iki damla hasret çiçeği tuğla tuğla yüreğime ördüğüm sabır tel örgülere bölüştüğüm, bir hıçkırık gibi bu hasret sen misin? her gün bir kucak güneş gibi hücreme dolan... ![]() Hoşçakal... Daha o gün anlamalıydım Bu ilişkinin sonu olmadığını Ne yapsak faydasız “Senle ben,biz olmuyor…” Ne olursun bakma öyle En az senin kadar karışığım ben de En az senin kadar çaresiz Ve hiç olmadığım kadar yalnız… Üşüyorum yanında bile Mevsim kış olmuş farkında olmadan Biz bahar sanarken dökülmüş yapraklar çoktan Sana bir hatıra bırakıyorum Bini benimle geliyor Öpücüğünün kokusu tenimde, Gidiyorum ben Hoşça kal… ![]() Giderim..... Hoşçakal aşkım Yolun gülle, Yüreğin sevgiyle dolsun..! Bak... Nerelerden nerelere geldik... Şimdi biz bittik... Bir de başlangıcımız vardı Sonunda bol gözyaşı döktüğümüz. Sor yağmurları kendine Kışları da sor. Baharları bana bırak Senden tek yadigar olarak. Adı belli, sonu belli idik. Soğuk bir mart akşamı idi Beni son kez öpüp gidişin. O an sadece yanımdan Karanlığa karışmıştı yansıman. Şimdi Yüreğimden git diyorsun Olur birtanem giderim . Yollar böyle uzun Aşk’lar böylesine vurgunken Giderim, son kez gözlerine bakamadan Giderim, son kez sarılamadan Uykusuz sabahlayarak. Pişman değilim Sevdim seni. Delice sevildim. Hayat seni yaşamamı istedi Yaşadım.. Ama keşke Yüreğinden giderken Ölüm beklemese başucumda. Yine de Yolun gülle, Yüreğin sevgiyle dolsun..! Sana en kötü sözüm bu olsun..! İçimde toplanmış bohçası aşkın. Ellerim kapıda yüreğim şaşkın. Akarken gözümden bir nehir taşkın, Sel aldı hepsini hatıraların. İstedim kalmayı,istedim inan. Bu yüzden bekledim eşikte bir an. Koparken gönülde bir büyük tufan, yel aldı hepsini hatıraların. Alamam dünlerin hepsini birden. Yarısı sanadır emanet benden. Kalkarken gurbete bir garip tren,Yol aldı hepsini hatıraların... | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]() ![]() |
![]() ölü bir timsahın gözlerinden çekip aldım cesareti. sıcaktı. Bir sihir, bir tılsım Bir büyüydü sanki. şimdilik parmak damgası misali boyuyor olsa da ellerimi Değil vermek geri, Büyütmeyi düşlüyorum Devler gibi Aşk buna değer. Yakmak gerekse de gemileri. ![]() Zamansız Bir Aşktı Bence Bu Zamansız bir aşktı bence bu Ne seni tanımalıydım Ne de sana aşık olmalıydım Anlamalıydım sana böyle bağlanacağımı Anlamalıydım sena deliler gibi aşık olacağımı Bilmeliydim acı çekeceğimi Her gün kuytu bir köşede Elimden hiç eksilmeyen bir dal sigara Dilimden hiç ayrılmayan sevdalı bir türkü Ve gölerimde daima duran bir gözyaşı olacak Dedimya yakışıkLım Zamansız bir aşktı bence bu... ![]() Ah bir gelsen! Avucumun içinde saklarım seni Kimselere göstermem, dokundurtmam Ben bile bakmaya kıyamam gelsen. Sarıp sarmalarım seni üşütmem İçimdeki alevin yanına oturturum Gönlümün en güzel, en sessiz yerine Ta derinliklerimde ağırlarım seni... Ah bir gelsen! Gelsen de gözlerini görsem Baktırmam karasına, bir damla yaş akıtmam Bendeki ışıkla beslerim, söndürmem gelsen Şarkı söylerim, şiir yazarım, ilham alırım Bir bebek görürüm orada, şevkatle sarılırım Deli olurum bir baksan benim gibi Suç, ceza hepsini ben çekerim razıyım... Ah bir gelsen! Hayatıma alırım seni bırakmam Hep yanında huzur, arkanda dağ olurum Göğsünde yarin, içinde sevgilin belkide, gelsen Ağlarım dizlerinde, kollarında uyurum Kaderime yazarım seni, gül dalına bülbül kondururum Sabah güneşinde, akşam serinliğinde, gece yıldızında Susuz bırakmam seni, çağlayan olurum, sel olurum Ah bir gelsen be canım! Bir gelsen de görsen beni, sensiz ne haldeyim Göz yaşlarım kurudu, bak soluyor kara çiçeğim Zifiri karanlığındayım yine sevdanın, yapayalnızım Kurşunlar yağıyor üzerime, kaçmıyorum Ayaklarım bağlı, gözüm kapalı, sesim kısık Seni dilemekten bıkmıyorum Gelsen diyorum artık, ölmeden dayanamıyorum... ![]() Sevgi Yağmurlarımda Islatacağım Seni Sen sevda nedir bilir misin canım? Hiç uyuyamadığın oldu mu geceleri? Yüreğinde hissettin mi aşkın ateşini? Gözlerinden anladın mı delice sevildiğini? Sana aşık olmak güzelmiş meğer Seni sensiz yaşamak ise ölümden beter Benim de yüzümün gülmesini istersen eğer Sevdiğim arada bir olsa da bana yazıver Yaz da bitiyor artık ne olursun çıkıp geliver Sevgi yağmurlarımda ıslatacağım seni Ömrümce meltem olup okşayacağım tenini Vallahi billahi gün edeceğim her geceni... ![]() Söyleyemediğim ne çok şey var sana Sessiz ve derinden yaşadım Doyasıya anlatamadım hiç Hep yarım kaldı cümlelerim içimde Saatler geçti de ben senden geçemedim Bu gün gene aklımdasın... Bastırılmış sözler isyanlarda artık Canımı acıtıyor bu sessiz şarkı Her notası çığlık çığlığa pişmanlık Çakıldı beynime gülüşün Şöyle yüreğime sarıpta, ağlayamadım Gözlerine bakıpta, konuşamadım seninle Haykıramadam, elinden tutup aşkımı Ben sana hiç bir şey söyleyemedim Söyleyemedim ama unutamadım da Bırak böyle kalayım anılarında Bırak beni böyle hatırla Sen beni hiç anlayamadın...! saygılarımla arkadaşlar... ![]() :cii | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| karma, siirler |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|