Go Back   Birtanem Forumu » Her Telden » Sınırsız Muhabbet Burada

Sınırsız Muhabbet Burada Snırsız geyik, muhabbet ,Chat,Sohbet, kaynatma, maximun Geyik ....

Forum Yöneticileri | Forum Yöneticileri

Forum Yöneticileri | Forum Yöneticileri em Sınırsız Muhabbet Burada, Her Telden; Herkesi veremiyeceğim için üzgünüm...

Anketimiz: En iyi yönetici kim?
arzeba(Adminiastör) 8 30,77%
DuRGuN-YaSaM 7 26,92%
Beckham(Adminastör) 4 15,38%
.....(Adminastör) 0 0%
PiyanisT(Co-Admin) 2 7,69%
TüRKü GöZLüM(Genel Yönetici) 5 19,23%
serhat(Süper Moderatör) 0 0%
Terminatör 0 0%
Tenar275 0 0%
AşiTi 0 0%
Katılımcı sayısı: 26. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Anketimiz: En iyi yönetici kim?
arzeba(Adminiastör) 8 30,77%
DuRGuN-YaSaM 7 26,92%
Beckham(Adminastör) 4 15,38%
.....(Adminastör) 0 0%
PiyanisT(Co-Admin) 2 7,69%
TüRKü GöZLüM(Genel Yönetici) 5 19,23%
serhat(Süper Moderatör) 0 0%
Terminatör 0 0%
Tenar275 0 0%
AşiTi 0 0%
Katılımcı sayısı: 26. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Yeni Konu aç Cevapla
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1 23 Sonuncu»
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Okunmamış 05-17-2007, 07:23   #1
Özel üye
CaTLaQ_PReNSeS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 25
Rep Puanı : 1678
Kıdemi : CaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant future
Standart Forum Yöneticileri

Herkesi veremiyeceğim için üzgünüm
CaTLaQ_PReNSeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamlar

Okunmamış 05-17-2007, 07:58   #2
"MaSuM BiR TeBeSSüM"
SAHRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 56
Rep Puanı : 4989
Kıdemi : SAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond reputeSAHRA has a reputation beyond repute

bence ankete cevap vermek için çok erken sitemiz daha yeni...yönetici arkadaşlarda yeni....ilerki zamanda ilgi görür....
SAHRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 05-17-2007, 07:58   #3
Özel üye
Konular:
Kıdemi : CaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant futureCaTLaQ_PReNSeS has a brilliant future

Benim adayım arzeba

Okunmamış 05-17-2007, 07:59   #4
Özel üye
Konular:

Bu arada arkadaşlar kendinize oy vermek yok!!!

Okunmamış 05-27-2007, 14:45   #5
Özel üye
Murat23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 23
Rep Puanı : 1605
Kıdemi : Murat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant future

Velle Ben Arzebaya Verdim

Mumi Sen Beni Aday Adaylığına Koymamıştın Ben Yazdım... ::kih
Murat23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 05-27-2007, 15:58   #6
Özel üye
Kral23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 26
Rep Puanı : 1872
Kıdemi : Kral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant future

Mumi burdankilerin hepsine oy veririm sana tek vermem...2 hafta sonra takım kurucam seni koyarsam bana ne derlerse desinler..Seni top toplayıcısı bile yapmam...!!!
Kral23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 05-27-2007, 15:59   #7
Özel üye
Kral23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 26
Rep Puanı : 1872
Kıdemi : Kral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant futureKral23 has a brilliant future

benim ismim koyulmadığı için değil bunuda aklından çıkarma!!!
Kral23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 05-28-2007, 06:35   #8
Özel üye
Konular:

Arkadaşlar serhat ve DuRGuN-YaSaM sizi koyamadım diye değil üzülmeyin ama konunun açılma tarihi 17-05-2007 serhat 19-05-2007 de üye olmuş onu nasıl koyabilirdim...Ve konunun başlığı forum yöneticileri DuRGuN-YaSaM DA 17-05-2007 DE üye olmuş o zaman yönetici değildi ve konuyu açtığım tarihte maximum seçenek 10'du her üyeyi koyamazdımki...şimdi 20 olmuş serhat adını koyuyorum...

Okunmamış 05-28-2007, 06:49   #9
Özel üye
Murat23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 23
Rep Puanı : 1605
Kıdemi : Murat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant futureMurat23 has a brilliant future

Alıntı:
MUMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar serhat ve DuRGuN-YaSaM sizi koyamadım diye değil üzülmeyin ama konunun açılma tarihi 17-05-2007 serhat 19-05-2007 de üye olmuş onu nasıl koyabilirdim...Ve konunun başlığı forum yöneticileri DuRGuN-YaSaM DA 17-05-2007 DE üye olmuş o zaman yönetici değildi ve konuyu açtığım tarihte maximum seçenek 10'du her üyeyi koyamazdımki...şimdi 20 olmuş serhat adını koyuyorum...

Canın Saolsun .....
Murat23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 05-28-2007, 06:51   #10
Özel üye
Konular:

Alıntı:
DuRGuN-YaSaM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canın Saolsun .....

Sağol adını koyduğun çok iyi oldu

ANKETTE bir düzenleme daha yapçam...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Yeni Konu aç Cevapla
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 1 23 Sonuncu»

Bookmarks

Etiketler
forum, yoneticileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil