|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| vBulletin Styles vbulletin style ,vbulletin temaları,vbulletin skin, vbulletin 3.8 .X Temaları... |
vbulletin w-enter pembe style | vbulletin w-enter pembe style em vBulletin Styles, vBulletin; Online Demo : Birtanem Benim | Birtanem | Ask | Sevgi | Ayrılık | EğLence | Full Oyunlar | Sohbet ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#3 | ||
![]() |
seçtiğiniz temalar Lider'in editlediği veya üzerinde çalıştığı temalardır. kendisinin upluad hesabı silindi o nedenle upload ettiği dosyalarda silindi. zannımca elinde vardır. zaman bulursa yükleyecektir. ama biraz daha anlayışlı olun. sitede binlerce konu var hepsini kontrolünü nasıl yapabiliriz ? yok eğer siz ben yaparım diyosanız buyrun sizi seve seve yönetici kadromuza alalım uzaktan laf etmek kolaydır yorumlamak taşlamak kolaydır kendine güvenen varsa buyursun ayıp arkadaşlar ayıp azıcık anlayış azıcık...
|
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| pembe, style, vbulletin, wenter |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |