Go Back   Birtanem Forumu » Bilgisayar Dünyası » Bilgisayar Yazılım ve İşletim Sistemleri » Windows XP

Windows XP Windows XP download,Windows XP indir,Windows XP sorunları,Windows XP sp3 indir

Raid Driver Entegreli, Notebooka XP kuramayanlar için SP3'lü XP | Raid Driver Entegreli, Notebooka XP kuramayanlar için SP3lü XP

Raid Driver Entegreli, Notebooka XP kuramayanlar için SP3'lü XP | Raid Driver Entegreli, Notebooka XP kuramayanlar için SP3lü XP em Windows XP, Bilgisayar Yazılım ve İşletim Sistemleri; SP3 çıktığından beri daha önce yaptığım SP2'li sistem miladını doldurdu gibi geliyordun bana. Bu sebepten SP3lü bir CD hazırladım. Tamamen ...

Yeni Konu aç Cevapla
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Okunmamış 09-19-2008, 13:05   #1
Özel üye
Prens23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 14
Rep Puanı : 1010
Kıdemi : Prens23 has much to be proud ofPrens23 has much to be proud ofPrens23 has much to be proud ofPrens23 has much to be proud ofPrens23 has much to be proud ofPrens23 has much to be proud ofPrens23 has much to be proud ofPrens23 has much to be proud of
Standart Raid Driver Entegreli, Notebooka XP kuramayanlar için SP3'lü XP

SP3 çıktığından beri daha önce yaptığım SP2'li sistem miladını doldurdu gibi geliyordun bana. Bu sebepten SP3lü bir CD hazırladım. Tamamen orjinal olan SP2'li windowsun üzerine SP3 ile birlikte Media Player 11, Internet Explorer 7 ve Notebooklar için gerekli tüm Raid Sürücüleri ekledim.

Raid driverler SP2 için hazırladığım paketin aynısı bir iki masaüstü bilgisayarlar için olan raid driverleri ekledim o kadar. Sistemden hiçbir şey çıkartmadım. Orjinal kullanmak isteyenlere (benim gibi) faydalı olacağını düşünüyorum. Sistemi denememde sadece 2 adet IE güvenlik güncelleştirmesi yükledi. 4 gündür sistem deneniyor ve herhangi bir sorunla karşılaşılmadı. SP2'ye göre belirgin bir hızlanma gözlendi. Bilgisayarın açılış kapanış süreleri bile kısaldı diyebilirim.

CODE
Gizli içerik içeriği görmek için konuya cevap yazmalısınız.<br>Konuya Cevap Yazdıktan Sonra Sayfayı Yenileyiniz!!!
Gizli içerik içeriği görmek için konuya cevap yazmalısınız.
Konuya Cevap Yazdıktan Sonra Sayfayı Yenileyiniz!!!

Linklerde sorun olursa raporlamanız yeterli. Sorun olan partın yeni linkini ekleyebiliriz.

Sistem katılımsız değildir. Bootable olarak ve işletim sistemi üzerinden rahatlıkla kurulabilir.

Sisteminizi orjinal yapabileceğiniz windows keyi;

CODE
V2C47-MK7JD-3R89F-D2KXW-VPK3J

Saygılarımla..

not alintidir
Prens23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamlar

Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
driver, entegreli, icin, kuramayanlar, notebooka, raid, sp3lu

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil