|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri Yaşanmıs Aşk Hikayleri,Ask Efsaneleri, Aşkın Geçmişi.... |
Aşk-Gurur ve Ölüm | Aşk-Gurur ve Ölüm em Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri, Aşk & Sevgi; Bu Kadarmıydı? Dedi Kız Bu Kadarmıydı Sevgin? Delikanlı Alaylı Bir Tavırla Ne Zannettin Sevgimi? Kız Yıkılmıştı Telefonun Başında Birşey Söyleyemedi ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Bu Kadarmıydı? Dedi Kız
Bu Kadarmıydı Sevgin? Delikanlı Alaylı Bir Tavırla Ne Zannettin Sevgimi? Kız Yıkılmıştı Telefonun Başında Birşey Söyleyemedi Ağlıyordu Sessizce Bir An Delikanlı Kızın Hıçkırıklarını Duydu. Ne Diye Konuşmuyorsun? Ağlıyorsun Demek! Üzülme Canim Buda Gecer Senin Ayrildigini Söyleriz! Dedi Kız Hıçkırıklar Içinde çikan Soğuk Sesiyle: Anlamadınmı Sersem Ayrıldığımıza Ağlıyorum! Dedi Oysa Bunları Söylerkende Seviyordu Ve Sevecekti! Ama Yapacak Birşey Yoktu. Bu Sözlerin Arkasında Gurur Vardı Bir Tarafta Gurur Ve Bir Tarafta Aşk Vardı. Telefonu Kapatırken Delikanlı, Soğuk Bir -elveda- Dedi. Genc Kız Son Bir Defa Gururunu Ayaklarının Altına Aldı, -seni Seviyorum-dedi. Telefonu Kapatınca Delikanlı Düşündü, Niye Kapatmıştı Telefonu? Oysa Cok Seviyordu Ve Onu Sevdiğini Söylemek Için Tekrar Aradı, Ama........ Geç Olmuştu Telefona Cevap Vermiyordu Kızın Evine Gitti! Evin Önü Kalabalıktı Içeriden Soğuk Bir Ceset Cıktı !!!! Delikanlı Gözyaslarını Tutamadı Uyan Seni Seviyorum Dedi Ama Kız Duymuyordu, Duyamazdı. O Ölmüstü! Kızın Elinde Bir Kağıt Gördü Okudu, Sunlar Yazıyordu: Tüm Sevenlere Ve Sevilenlere İbret Olsun! NOT:İNSANLAR NEDEN SEVERKEN GURUR YAPARLAR Kİ? GURURUNU YEDİREMEDİKLERİ İÇİN Mİ? |
||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| askgurur, olum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |