Go Back   Birtanem Forumu » Aşk & Sevgi » Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri

Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri Yaşanmıs Aşk Hikayleri,Ask Efsaneleri, Aşkın Geçmişi....

intihar Mektupu ( ELvade Hepinize ) | intihar Mektupu ( ELvade Hepinize )

intihar Mektupu ( ELvade Hepinize ) | intihar Mektupu ( ELvade Hepinize ) em Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri, Aşk & Sevgi; ELvade Hepinize Aşkım, bir tanem, sevgilim, her şeyim, …Bu hayatta basıma gelen en güzel, en eğlenceli, en tatlı, en mükemmel ...

Yeni Konu aç Cevapla
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Okunmamış 10-02-2008, 17:23   #1
Administratör

Lider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 1000
Rep Puanı : 4645
Kıdemi : Lider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond repute
Standart intihar Mektupu ( ELvade Hepinize )

ELvade Hepinize

Aşkım, bir tanem, sevgilim, her şeyim,

…Bu hayatta basıma gelen en güzel, en eğlenceli, en tatlı, en mükemmel şeydin sen. Sen benim yasam destek ünitemdin, beni hayata, Allah a bağlayan şeydin. Öyle zor anımda geldin ki yanıma, bana her şeyi unutturdun… Ama şimdi beni tekrar o hale sokuyorsun. Keşke açık açık her şeyi söyleseydin bana, sevmiyorsan sevmiyorum deseydin, seviyorsan bile sevdiğini tam anlamıyla gösterseydin… Son konuşmamızda sana hala aşkım diyordum, bana aşkım deme diye mesaj attın bana. Olsun sen benim aşkımsın… Sakın arkamdan üzülme, en azından üzülmemeye çalış. Bu hayattayken değerimi bilmedin belki de. Belki de beni, benim seni aldığım kadar ciddiye almadın. Neden Bıraktın beni Be aşkım? O kadar hayalimiz varken, ben seni o kadar çok severken, senin için her şeyi göze alırken. Hiç mi değer vermedin bana? NEDEN NEDEN NEDEN…

Annem, babam…
sizlere diyecek lafım yok,ben hiçbir zaman size layık evlat olamadım.Sizi bu hayatta hep üzüldüm...Ama beni kimsenin anlamadığı gibi sizde anlamadınız hiçbir zaman…Anacım sakın üzülme arkamdan,unutun beni.Baba senden bir tek isteğim var.Annemi sakın üzme..

Dostlarım, hiçbir zaman benim yanımda olmasanız da, varlığınızı biliyorum. Sizin gibi arkadaş bu hayatta bir insanın basına kolay kolay gelmez. Eminim bundan, ben sizlerin arkadaşlığına o kahpeye kanarak ihanet ettim. Şu son 1 yıldır hayatım o kadar acımasız, o kadar iğrenç, o kadar sıkıcı, o kadar boğucu geçti ki aklıma her turlu şey geldi. Ben hayatım boyunca hiç bu yılki kadar ağlamamış, bu kadar yalnız kalmamıştım. Hayatımda hiç yalnız basıma içki içmemişken, bu yıl birileriyle içmeyi özledim...
… Sen bir baksa adamsın, benim için her zaman tepede yerin vardı. Az önce seninle msn de konuştuk, bu yük bana çok ağır geliyor, tek ihtiyacım olan şey “dost” dedim, tek başıma kalkamıyorum bu ayrılığın altından dedim... Senin lafın yine şu oldu ”dostluklar tek basına kazanılıyor” ben sana karsı bir hata işledim, bu işlediğim hata benim sonumu getirdi. Etrafım o kadar çok kalabalıktı ki zamanında, kimle konuşacağımı, kimle takılacağımı bilmezdim. Ama şimdi… Derdimi anlatacak, ağlayacak, gülecek, sigara isteyecek bir dostum bile kalmadı. Bunun suçlusu tamamen benim…

Soruyorum Şimdi Size; Sizin Bu kadar Berbat Bir Haliniz Olsaydı, Ne Yapardınız?

Bu Dünyada Rahat Yok, Ölüm Belki Kurtuluş

HERKEZE ELVEDA...
< ------------------------ Lider 'in İmzası ------------------------ >
Bütün Gitmeler Sana Dönmek İçindir...
Lider isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamlar

Okunmamış 10-02-2008, 18:55   #2
Özel üye
Prens23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 14
Rep Puanı : 1010
Kıdemi : Prens23 has much to be proud ofPrens23 has much to be proud ofPrens23 has much to be proud ofPrens23 has much to be proud ofPrens23 has much to be proud ofPrens23 has much to be proud ofPrens23 has much to be proud ofPrens23 has much to be proud of
Standart Cevap: intihar Mektupu ( ELvade Hepinize )

lider mı ıntıhar eden

Konu Lider tarafından (01-23-2009 Saat 22:31 ) değiştirilmiştir..
Prens23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konu Lider tarafından (01-23-2009 Saat 22:30 ) değiştirilmiştir..
Okunmamış 10-02-2008, 19:01   #3
Administratör

Lider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 1000
Rep Puanı : 4645
Kıdemi : Lider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond reputeLider has a reputation beyond repute

Alıntı:
Prens23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Prens mı ıntıhar eden
hayır lider değil amma Lider de Geberip Gitmeyi Cok ister
intihar yoluyla veya baska Bi sekilde...
< ------------------------ Lider 'in İmzası ------------------------ >
Bütün Gitmeler Sana Dönmek İçindir...
Lider isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 10-03-2008, 11:46   #4
Özel üye
cadi_68 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 4
Rep Puanı : 21
Kıdemi : cadi_68 is on a distinguished road

Aiiii CoK AcI
< ------------------------ cadi_68 'in İmzası ------------------------ >
http://img152.imageshack.us/img152/5897/brbr3fn3.jpg
cadi_68 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
( elvade hepinize ), elvade, hepinize, intihar, intihar mektupu, mektupu

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil