|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri Yaşanmıs Aşk Hikayleri,Ask Efsaneleri, Aşkın Geçmişi.... |
Bana Neden Katlanıyorsun | Bana Neden Katlanıyorsun em Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri, Aşk & Sevgi; Delikanlı kızı çok seviyordu. Evleneceklerdi. Ama sorunları birden artmıştı.. işte ve evde.. Asabileşmiş sevgilisini üzer olmuştu. Hatta ağlatmıştı bir keresinde.. ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() ![]() |
Delikanlı kızı çok seviyordu. Evleneceklerdi.
Ama sorunları birden artmıştı.. işte ve evde.. Asabileşmiş sevgilisini üzer olmuştu. Hatta ağlatmıştı bir keresinde.. Bir gün...Mutlu bir gün.. Birbirlerine sarılmışken, delikanlı sordu: " Bana neden katlanıyorsun ?.. Ama hemen cevap verme..iyi düşün !.. Ben aynı soruyu senin için kendime sordum ve cevabı buldum. Bakalım sen ne cevap bulacaksın ? " Kız düşündü ve yanıt verdi: " Seni sevdiğim için" Delikanlının suratı asılır gibi oldu. Kız beklenen yanıtı vermediğini hissetti. Bakalım doğru cevap neydi?.. O da sordu: " Peki sen bana neden katlanıyorsun ?.. Delikanlı sımsıkı sarıldı kıza... " Ben sana katlanmıyorum ki!!!.." | ||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bana, katlaniyorsun, neden |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|