Go Back   Birtanem Forumu » Aşk & Sevgi » Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri

Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri Yaşanmıs Aşk Hikayleri,Ask Efsaneleri, Aşkın Geçmişi....

Gerçek aşkı nerde bulacağımızı bilemeyiz? | Gerçek aşkı nerde bulacağımızı bilemeyiz

Gerçek aşkı nerde bulacağımızı bilemeyiz? | Gerçek aşkı nerde bulacağımızı bilemeyiz em Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri, Aşk & Sevgi; Bir genç kız ve deli kanlı bir internet oyununda birbirlerinin farkına varır.İnternet oyununda iki ayrı ilden olan gençler, oyunun sol ...

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 09-25-2009, 18:07   #1
~Soğudu Güneşim~
PanDoRa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 24
Rep Puanı : 2010
Kıdemi : PanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond reputePanDoRa has a reputation beyond repute
Icons (6) Gerçek aşkı nerde bulacağımızı bilemeyiz?

Bir genç kız ve deli kanlı bir internet oyununda birbirlerinin farkına varır.İnternet oyununda iki ayrı ilden olan gençler, oyunun sol alt kısmında bulunan chat bölümünden sohpet ederler.İkisininde görüşleri, düşünceleri,birbirine çok yakındır. Çok iyi anlaşırlar ve hep internetteki o oyuna girer, konuşurlar.Oyun bahanedir aslında sadece konuşmak için oradadırlar. Birbirlerinden çok hoşlanırlar...Zamanla birbirlerine iyice bağlanırlar.Ama bir sorun vardır...
Erdoğan:
-Merve, ben seni çok seviyorum. Yalnız hep bir sınır var aramızda. Sadece bir internet oyununda kuruluyor bağlarımız.Bana telefonunu bile veremez misin?
Merve:
-Hayır.Ne telefon nede bir buluşma olacak.Sadece burdan konuşacağız.Böyle olması gerekiyor...
Erdoğan çaresiz kabul etti.Merve o kadar endişeliydiki gerçek ismini bile söylemiyordu Erdoğana.Kopamaz oldular birbirlerinden..Birbirlerini hiç görmeden aynı siteden senelerce bu ilişkileri sürdü...
Aradan 1 ay geçti...İkiside internet açamaz oldu. Hiç konuşmamışlardı bu 1 ay içinde.Birbirlerinden uzaklaşıyorlardı artık...
Erdoğan internetini açtı...Mervede oradaydı.
Erdoğan:
-Merve. Bize ne oldu böyle? Birbirimizden iyice soğuduk uzaklaştık. Sınırlarımız büyüyor sanki.1 ay oldu...Neden böyle oldu?
Merve:
-Erdoğan, artık sana anlatmanın sırası geldi.Ben ankarada üniversite öğrencisiyim.Ve seninle konuşmadığımız bu 1 ay'ın olma sebebi,benim başkasına aşık olmam.Ben başkasını seviyorum Erdoğan...Okul çıkışı, banklardan birisine oturmuştum. Ve yanıma bir genç oturdu.Onun henüz ona aşık olduğumdan haberi yok. Ama ben o günden beri ondan başkasını düşünemez oldum...Ne olur beni affet.
Erdoğan ne yazacağını bilemez. Şok olmuştur.Ne hissedeceğini bile şaşırır Ve:
-Allahım bu nasıl bir hediye? Demek o güzel kız sendin Tuğçe. Hemen interneti kapatıp seni arayacağım...
< ------------------------ PanDoRa 'in İmzası ------------------------ >

Tut Elimi Sımsıkı
Titreme Kıyamam SanaGözyaşın Gözyaşım Olur
Karışır isyana

Sakın bükme boynunu
Küsme Hayata
ben Varım bundan Sonra
Yeminliyim Sana

PanDoRa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamlar

Yeni Konu aç Cevapla

Bookmarks

Etiketler
aski, bilemeyiz, bulacagimizi, gercek, nerde

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil