|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri Yaşanmıs Aşk Hikayleri,Ask Efsaneleri, Aşkın Geçmişi.... |
SeVMeK Mi iSTeRSiN SeViLMeK Mi..? | SeVMeK Mi iSTeRSiN SeViLMeK Mi em Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri, Aşk & Sevgi; Arkadaşımı beklerken boş masa bulamamış bir amca, benim masama oturdu. Sohbet etmeyi çok sevdiği anlaşılıyordu. O konuşuyor ben yorum yapıyordum. ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
Arkadaşımı beklerken boş masa bulamamış bir amca, benim masama oturdu. Sohbet etmeyi çok sevdiği anlaşılıyordu. O konuşuyor ben yorum yapıyordum. Emekli öğretmenmiş.
Anılarını anlattı... Sonra gözümün içine bakarak: - kizim sevmek mi istersin sevilmek mi? dedi. Ne cevap vereceğimi bilemedim. - İkisini istesem çok şey mi istemiş olurum? - İkisi sunulmadı. Sana sadece birini seçme hakkı veriliyor. Düşünüyorum düşünüyorum cevapsızım. Sevilmek, evet çok güzel. Sen sevmedikten sonra o seni sevse ne olur? Ya sevmek? Eğer karşındakinin seni sevmediğini anlarsan, o da acı verir. Ben karşımdakinin beni sevmediğini öğrendiğimdeki acıyı tatmak pahasına da olsa sevmeyi seçtim. - Evet, cevabım SEVMEK. Bu sorunun cevabını siz de verecek misiniz? - Tabi kii kizim . Bundan 35 yıl önce çok yakışıklıydım, bakma şimdi yaşlandım. Hep sevildim. Sonunda beni seven, ilerde seveceğimi düşündüğüm biri ile evlendim. Ömrümün yarıdan fazlasını bir gün severim ümidiyle geçirdim. Eşim beni çok sevdi. Bir gün bile saygıda kusur etmedi. Onu sevmediğimi hissetmesin diye çok uğraştım. Geçen gün karımı toprağa verdik. Ölmeden önceki son konuşmamızda bana "Sana çok teşekkür ederim, beni bu hayatta mutlu ettin, anne olmamı sağladın, beni bilerek hiç üzmedin. Senin beni sevmeni sağlayamadım ama seni çok sevdim" dedi. Meğer anlamış onu sevmediğimi, aslında sevemediğimi. - Peki hiç aşık olmadınız mı? - Oldum elbette - Peki niye onunla evlenmediniz? - Çünkü o başkasını seviyordu. Ona söyleyemedim. Onun için kızlarla hep gönül eğlendirdim. Olmadı, ondan başkasını sevemedim. - Ne mutlu size ki sizi çok seven biri ile evlenmişsiniz. - Evet kizim, haklısın ama ben SEVİLMEK şıkkını seçtiğim için olmadı. İstemeden ona da hakketiği mutluluğu yaşatamadım. Sevilmeye doydum ama sevmeye hala açım... alıntı.. peki ya sizler bu soruya nasil cevap verirdiniz sevmek mi istersiniz , sevilmekmi? |
||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
|
|
#5 | ||
![]() |
mümkünse ikisi ama eğer ayrımcılık yaptırılacaksa illede ben sevmek derim çün sevmek yaşanır sevilmek yaşatılır yani biri sizi severse o sevgiyi o istediği zaman yaşarsınız oysa seversenin istediğiniz an yaşarsınız o duyguyu içinizde çünkü bu yüzden sevemek en güzel duyguludur.
|
||
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]() ![]() |
Ilk önce bu güzel paylasimi yaptigin icin tesekkürler Mc-SaRSıNTı:124
gelelim soruna sevmek mi sevilmek mi? bence sevmek derim karsimdaki sevecegim kisininde beni seve bilme ihtimalini severim belki sevmicek olsa bile..cünkü Asli ve Kerem Leylayla Mecnun zamani coktan gecti.. birde söyle sevmek var ilk önce kendini sevmesini ögren ki sevecegin Insanin kiymetini degerini bilesin belki konudan disariya cikiyor ama bir Insan kendisini sevmedigi zaman asla birini cani gönülden sevemez! Karsimdaki kisi beni seviyorsa ,sevilmek te güzeldir SEVMEK te Tercih---SEVMEK! | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| istersin, sevilmek, sevmek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|