Go Back   Birtanem Forumu » Aşk & Sevgi » Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri

Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri Yaşanmıs Aşk Hikayleri,Ask Efsaneleri, Aşkın Geçmişi....

SeVMeK Mi iSTeRSiN SeViLMeK Mi..? | SeVMeK Mi iSTeRSiN SeViLMeK Mi

SeVMeK Mi iSTeRSiN SeViLMeK Mi..? | SeVMeK Mi iSTeRSiN SeViLMeK Mi em Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri, Aşk & Sevgi; Arkadaşımı beklerken boş masa bulamamış bir amca, benim masama oturdu. Sohbet etmeyi çok sevdiği anlaşılıyordu. O konuşuyor ben yorum yapıyordum. ...

Yeni Konu aç Cevapla
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Okunmamış 07-08-2007, 23:25   #1
Özel üye
OrhaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 13
Rep Puanı : 780
Kıdemi : OrhaN is a splendid one to beholdOrhaN is a splendid one to beholdOrhaN is a splendid one to beholdOrhaN is a splendid one to beholdOrhaN is a splendid one to beholdOrhaN is a splendid one to beholdOrhaN is a splendid one to behold
Standart SeVMeK Mi iSTeRSiN SeViLMeK Mi..?

Arkadaşımı beklerken boş masa bulamamış bir amca, benim masama oturdu. Sohbet etmeyi çok sevdiği anlaşılıyordu. O konuşuyor ben yorum yapıyordum. Emekli öğretmenmiş.
Anılarını anlattı...
Sonra gözümün içine bakarak:

- kizim sevmek mi istersin sevilmek mi? dedi.
Ne cevap vereceğimi bilemedim.
- İkisini istesem çok şey mi istemiş olurum?
- İkisi sunulmadı. Sana sadece birini seçme hakkı veriliyor.
Düşünüyorum düşünüyorum cevapsızım. Sevilmek, evet çok güzel. Sen sevmedikten sonra o seni sevse ne olur?
Ya sevmek? Eğer karşındakinin seni sevmediğini anlarsan, o da acı verir.
Ben karşımdakinin beni sevmediğini öğrendiğimdeki acıyı tatmak pahasına da olsa sevmeyi seçtim.

- Evet, cevabım SEVMEK. Bu sorunun cevabını siz de verecek misiniz?

- Tabi kii kizim . Bundan 35 yıl önce çok yakışıklıydım, bakma şimdi yaşlandım. Hep sevildim. Sonunda beni seven, ilerde seveceğimi düşündüğüm biri ile evlendim. Ömrümün yarıdan fazlasını bir gün severim ümidiyle geçirdim. Eşim beni çok sevdi. Bir gün bile saygıda kusur etmedi. Onu sevmediğimi hissetmesin diye çok uğraştım. Geçen gün karımı toprağa verdik. Ölmeden önceki son konuşmamızda bana "Sana çok teşekkür ederim, beni bu hayatta mutlu ettin, anne olmamı sağladın, beni bilerek hiç üzmedin. Senin beni sevmeni sağlayamadım ama seni çok sevdim" dedi.
Meğer anlamış onu sevmediğimi, aslında sevemediğimi.

- Peki hiç aşık olmadınız mı?
- Oldum elbette
- Peki niye onunla evlenmediniz?
- Çünkü o başkasını seviyordu. Ona söyleyemedim. Onun için kızlarla hep gönül eğlendirdim. Olmadı, ondan başkasını sevemedim.

- Ne mutlu size ki sizi çok seven biri ile evlenmişsiniz.
- Evet kizim, haklısın ama ben SEVİLMEK şıkkını seçtiğim için olmadı. İstemeden ona da hakketiği mutluluğu yaşatamadım. Sevilmeye doydum ama sevmeye
hala açım...

alıntı..

peki ya sizler bu soruya nasil cevap verirdiniz
sevmek mi istersiniz , sevilmekmi?
OrhaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsor Reklamlar

Okunmamış 08-18-2007, 21:36   #2
Özel üye
çilek:)) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 9
Rep Puanı : 420
Kıdemi : çilek:)) is just really niceçilek:)) is just really niceçilek:)) is just really niceçilek:)) is just really niceçilek:)) is just really nice

her ikisinde isterim....ama zaten ben her ikisinide yaşıyorummm...allah herkeze bu duyguyu yaşatsın......
çilek:)) isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 08-18-2007, 21:48   #3
ACıLaRın-CoCuqu
Tenar275 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 12
Rep Puanı : 649
Kıdemi : Tenar275 is a name known to allTenar275 is a name known to allTenar275 is a name known to allTenar275 is a name known to allTenar275 is a name known to allTenar275 is a name known to all

paylaşım için .... abicim..!

Elllerine sağlık eywallah..
Tenar275 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 08-18-2007, 23:25   #4
™ S a B ! K a ™ 2oo8 ™
|S a B ! K a| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 87
Rep Puanı : 7991
Kıdemi : |S a B ! K a| has a reputation beyond repute|S a B ! K a| has a reputation beyond repute|S a B ! K a| has a reputation beyond repute|S a B ! K a| has a reputation beyond repute|S a B ! K a| has a reputation beyond repute|S a B ! K a| has a reputation beyond repute|S a B ! K a| has a reputation beyond repute|S a B ! K a| has a reputation beyond repute|S a B ! K a| has a reputation beyond repute|S a B ! K a| has a reputation beyond repute|S a B ! K a| has a reputation beyond repute
|S a B ! K a| - İCQ üzeri Mesaj gönder |S a B ! K a| - AİM üzeri Mesaj gönder |S a B ! K a| - MSN üzeri Mesaj gönder |S a B ! K a| - YAHOO üzeri Mesaj gönder |S a B ! K a| isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Ya Bilmiyorum ki. Ben Olsam Sevilmeyi Seçerdim Herhalde!..
Ayrıca Paylaşımın İçin Teşekkürler!..
< ------------------------ |S a B ! K a| 'in İmzası ------------------------ >
|S a B ! K a| isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 08-19-2007, 01:46   #5
..::Be Te Jiyan Nabe::..
zorewa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 6
Rep Puanı : 110
Kıdemi : zorewa will become famous soon enoughzorewa will become famous soon enough

mümkünse ikisi ama eğer ayrımcılık yaptırılacaksa illede ben sevmek derim çün sevmek yaşanır sevilmek yaşatılır yani biri sizi severse o sevgiyi o istediği zaman yaşarsınız oysa seversenin istediğiniz an yaşarsınız o duyguyu içinizde çünkü bu yüzden sevemek en güzel duyguludur.
zorewa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 10-04-2007, 12:08   #6
Yeni Üye
gündoğdu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 0
Rep Puanı : 10
Kıdemi : gündoğdu is on a distinguished road

ben sevilmek isterim.&#231;&#252;nk&#252; sevipte sevilmemek &#231;ok acı veriyo,şuan bana verdiği gibi..onun i&#231;in sevilmeye hasretim...
gündoğdu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 10-04-2007, 12:09   #7
Özel üye
MuTSuZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 26
Rep Puanı : 2112
Kıdemi : MuTSuZ has a reputation beyond reputeMuTSuZ has a reputation beyond reputeMuTSuZ has a reputation beyond reputeMuTSuZ has a reputation beyond reputeMuTSuZ has a reputation beyond reputeMuTSuZ has a reputation beyond reputeMuTSuZ has a reputation beyond reputeMuTSuZ has a reputation beyond reputeMuTSuZ has a reputation beyond reputeMuTSuZ has a reputation beyond reputeMuTSuZ has a reputation beyond repute
MuTSuZ - YAHOO üzeri Mesaj gönder

PayLaşımın i&#231;in SaoL
MuTSuZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 10-08-2007, 21:59   #8
Özel üye
Konular:
Kıdemi : OrhaN is a splendid one to beholdOrhaN is a splendid one to beholdOrhaN is a splendid one to beholdOrhaN is a splendid one to beholdOrhaN is a splendid one to beholdOrhaN is a splendid one to beholdOrhaN is a splendid one to behold

rica ederim arkadaşım

Okunmamış 10-09-2007, 03:00   #9
Prenses

Birtanem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Konular:
Tecrübe Puanı: 1000
Rep Puanı : 16281
Kıdemi : Birtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond reputeBirtanem has a reputation beyond repute

Ilk &#246;nce bu g&#252;zel paylasimi yaptigin icin tesekk&#252;rler Mc-SaRSıNTı:124

gelelim soruna sevmek mi sevilmek mi?

bence sevmek derim karsimdaki sevecegim kisininde beni seve bilme
ihtimalini severim belki sevmicek olsa bile..c&#252;nk&#252; Asli ve Kerem Leylayla Mecnun
zamani coktan gecti..
birde s&#246;yle sevmek var
ilk &#246;nce kendini sevmesini &#246;gren ki sevecegin Insanin kiymetini degerini bilesin

belki konudan disariya cikiyor ama
bir Insan kendisini sevmedigi zaman asla birini cani g&#246;n&#252;lden sevemez!
Karsimdaki kisi beni seviyorsa ,sevilmek te g&#252;zeldir SEVMEK te
Tercih---SEVMEK!
< ------------------------ Birtanem 'in İmzası ------------------------ >
Seni Çook Seviyorum
Birtanem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Okunmamış 10-09-2007, 19:15   #10
Özel üye
Konular:

&#231;ok g&#252;zel yorum yapmışsın teşekk&#252;r ederim kardelen

Yeni Konu aç Cevapla
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 1 2

Bookmarks

Etiketler
istersin, sevilmek, sevmek

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil