|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri Yaşanmıs Aşk Hikayleri,Ask Efsaneleri, Aşkın Geçmişi.... |
ßana sevmeyi anlatabilirmisin ? | ßana sevmeyi anlatabilirmisin em Yaşanmış Gerçek Aşk Hikayeleri, Aşk & Sevgi; ßana sevmeyi anlatabilirmisin ? sevginin verdiği o neşeyi titreyen ellerin o anki tadını anlatabilirmisin ? anlat bana dinliyorum sevdiğini düşünürken ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() |
ßana sevmeyi anlatabilirmisin ?
sevginin verdiği o neşeyi titreyen ellerin o anki tadını anlatabilirmisin ? anlat bana dinliyorum sevdiğini düşünürken dünyayı umursamamayı o anki ruh halini , yüz ifadeni yanındaki konuşurken sesini bile duymamayı anlatabilirmisin ? ben hiç aşık olmadım, sevmedim , sevilmedim söyle bana , anlat !! sevilmek nasıl bi duygu ? sevilmek güzelmidir sevmek kadar ßen sevildim ama sevemedim neden ? niçin ? anlatsana bana ? ben hiç aşık olmadım sevmedim , sevemedim sevmek ; aç kalmak , susuz kalmak, nefes alamamakmıdır ? ben bunları hergün yaşıyorum bence bu değil ? bana anlat gerçek sevgiyi anlat anlatırken gözlerin dolmasın nefes almakta zorlanma sakın sakin ol titremesin ellerin sana zarar gelmesini istemiyorum ßana sevgiyi anlat çünkü Seni Seviyorum !!! |
||
|
|
|
| Sponsor Reklamlar |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anlatabilirmisin, sevmeyi, ßana |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |