|
|||||||
| Kayıt ol | Video İzle | Yardım | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Yeni Gelenler Yeni Gelen Arkadaslarimizin Kendini Tanıtma Bölümü |
selamlar | selamlar em Yeni Gelenler, Forum Hakkında; :90 Selam.a ben yeni üyelerdenim ve linkleri indirmekte zorlanıyorum daha doğrusu indiremiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim tşk....
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#4 | ||
![]() |
hoşgeldin inci..
![]() istersen sana rapidden dosya nasıl indirilir resimli anlatayım.. ![]() Öncelikle indirmek istediğiniz dosyanın rapidshare linkini seçerek kopyalayın yada tıklayarak açılmasını sağlayın: ![]() Açılan sayfayı aşağı doğru kaydırın ve üzerinde "Free" yazan butona tıklayın: ![]() Açılan yeni sayfada aşağı doğru sayan bi' sayaç görüceksiniz. Bu sürenin bitmesini beklemelisiniz: ![]() Süre dolduğunda, sayacın bulunduğu yerde, içinde renkli sayı ve rakamlar olan bir resim görünecek. (buna captcha adı verilir) bu resimde gördüklerinizi, resmin yanındaki kutuya yazın ve yanındaki butona tıklayın. bu butonun üzerinde "Download from ..............." şeklinde bir yazı vardır. Bu butona tıkladığınızda dosya indirme işlemine başlayabilirsiniz. ![]() |
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| selamlar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|